divendres, 14 de febrer de 2014

Arròs melòs amb verdures i llagostins


 Heu provat alguna vegada de fer un arròs només amb verdures? Està molt saborós. Aquesta recepta és un còctel de vitamines, ric en nutrients i fidel representació de la nostra dieta Mediterrània. Us puc assegurar que no hi ha res més saludable i econòmic, un menjar digne dels gourmets més exigents. Jo he afegit uns llagostins a la planxa per guarnir el plat i fer-lo més atractiu visualment, però aquest arròs melós no els  necessita, ja que llueix per si mateix.   


INGREDIENTS PER 2 PERSONES

.- Una ceba
.- 2 alls
.- una pastanaga 
.- 8 mongetes tendres
.- 2 escarxofes
.- un pebrot vermell
.- una llauneta de pebrot escalivat
.- un grapat de pèsols
.- 2 tasses d'arròs
.- oli d'oliva
.- 4 espàrrecs
.- 2 tomàquets
.- sal
.- pebre vermell
.- 3/4 de litre de brou



ELABORACIÓ

Primer netejarem i tallarem les verdures. La ceba i els alls és piquen ben finets. Després posarem un bon raig d'oli en una paella, anirem sofregint les verdures per ordre de duresa:  alls, ceba, pastanaga, pebrot verd, escarxofes, mongetes, espàrrecs i el  pebrot escalivat. Per últim posarem  una cullerada de pebre vermell, la sal i ràpidament el tomàquet per tal d'evitar que el pebre se us cremi. Quan totes les verdures estiguin ben sofregides tirarem l'arròs, donarem unes voltes fins que quedi ben impregnat de tots els ingredients i cobrirem amb el brou que haurem escalfat prèviament. En aquest moment afegirem els pèsols congelats i deixarem que tots aquests ingredients bullin uns 20 minuts aproximadament, aneu remenant i si se us queda sec, podeu anar afegint una mica més de brou calent, us ha de quedar una mica caldós. Arribat a aquest punt només ens queda servir-lo al plat, ja està llest per menjar. Però si voleu que us quedi més atractiu decoreu el plat amb uns llagostins a la planxa. Espero que us agradi aquesta versió d'arròs melós amb verdures. Bon profit!  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada