dimarts, 11 de febrer de 2014

Pinxo de formatge

Si teniu convidats i no sabeu què posar d'aperitiu proveu a fer aquests senzills pinxos, sempre quedareu bé. Vigileu de no abusar, doncs el formatge és molt ric en calci, però també en colesterol i sal. Les persones que han de fer dieta només haurien de menjar una o dos porcions, recordeu que no hi ha aliments dolents, sinó que cal menjar-los amb moderació.


INGREDIENTS

.- torrades de cereals
.- formatge de cabra
.- formatge Roquefort
.- melmelada de gerds
.- codonyat

ELABORACIÓ

Com podeu comprovar en la fotografia, l'elaboració és super senzilla, només cal comprar els formatges que més us agradin, hi ha diferents marques. Tallar el formatge, col.locar un tros sobre la torrada i una porció de melmelada o de codonyat assobre del formatge. Podeu fer-les amb unes llesques de pa torrat al forn o bé fer-ho com en aquesta ocasió, amb unes torrades de cereals o de pa integral. Espero que us agradin, però recordeu de ser prudents alhora de menjar, estan tan bones que és molt fàcil perdre el control.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada