dissabte, 12 d’abril de 2014

Terrina de formatge batut amb llavors de sèsam i pinyons

Com sempre continuo investigant com preparar postres fàcils i lleugers. En aquest cas he utilitzat formatge batut amb 0% de matèria grassa, uns pinyons i un deliciós sèsam garapinyat. M'encanta anar per les fires dels pobles on podes trobar paradetes amb aliments casolans, com per exemple aquest sèsam garapinyat, després l'utilitzo per fer postres o per donar un punt de dolçor a les amanides, té un gust especial, dolç i cruixent.

INGREDIENTS

.- Una terrina de formatge batut 0% de matèria grassa
.- una cullerada petita de sèsam garapinyat
.- una cullerada de pinyons
.- un sobre d'edulcorant
.- una guinda
.- un raig de xarop de maduixa

ELABORACIÓ

Barrejar l'edulcorant amb el formatge, buscar un recipient bonic i decorar amb els pinyons, el sèsam i la guinda. Després només us cal afegir una mica de xarop de maduixa. El podeu servir fred de la nevera, estarà fresquet i deliciós, espero que us agradi. bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada