diumenge, 1 de març de 2015

Tallarins amb gambetes i rossinyols



INGREDIENTS PER 2 PERSONES

.- 180 gr de pasta
.- 1ceba petita
.- 100 gr de gambetes pelades congelades
.- 100 gr de rossinyols
.- 3 cd d'oli d'oliva
.- 200 cl de crema de llet light
.- 3 cullerades de formatge parmesà ratllat
.- polsim de sal

ELABORACIÓ

Primer posarem els tallarins a bullir en abundant aigua calenta, seguiu les indicacions del fabricant, és important que quedi "al dente". A continuació farem un sofregit amb l'oli, la ceba talladeta, les gambetes i els rossinyols. Quan tinguem tots els ingredients dauradets afegirem els tallarins, prèviament escorreguts d'aigua, a la mateixa paella. Donarem unes voltes barrejant bé tots els ingredients, posarem la crema de llet light, ho barrejarem tot i cobrirem amb el formatge parmesà, en aquest moment ja està per servir als plats i menjar, però si utilitzeu una safata resistent al forn i ho gratineu uns minuts veureu com guanya en presència en sabor.  Espero que us agradi, bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari