divendres, 28 de març del 2014

Orada farcida de xampinyons al forn


Avui us presento una recepta d'orada farcida de xampinyons, es prepara molt ràpid i crec que és un plat perfecte per compartir amb uns bons amics o la família. Té una bona presentació, és molt lleuger, ideal per exemple, per un sopar. Apte per les persones que estiguin fent dieta, ja sigui per aprimar-se o pel colesterol, diabetis o la hipertensió. Espero que us animeu.


INGREDIENTS PER 2 PERSONES

.- 2 orades netes d'espines
.- 200 g de xampinyons
.- 1 pebrot escalivat o de 4 de llauna
.- 1 ceba petita
.- oli d'oliva
.- sal i pebre negre
.- julivert

ELABORACIÓ

Com sempre intento simplificar el procés, les orades ja les compro netes. Posarem els xampinyons amb la ceba i un raig d'oli, uns 4-5 minuts al microones. Després en una font resistent al forn, poseu una de les meitats de l'orada salpebrada a la base del recipient, les cobriu amb els xampinyons, la ceba i unes tires de pebrot escalivat. Salpebreu l'altra meitat i la poseu per sobre, formant una mena de sandvitx. Després enceneu el forn a 170º , quan estigui calent introduïu les orades uns 10 minuts. Vigileu de no passar-vos en la cocció, ja que us quedarien  massa seques. Quan estiguin en el seu punt, les serviu en els plats i les decoreu una mica,  tal com es pot apreciar en la fotografia. Segur que si teniu convidats quedareu molt bé, us demanaran la recepta!. Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada