diumenge, 14 de juliol del 2013

Refrescant amanida de mongetes


Recuperem el bon costum de menjar plat únic.
En aquest menú us presento una refrescant amanida de mongetes. De postres unes prunes i cireres dels meus arbres fruiters. Ho acompanyem tot amb una enorme copa d'aigua gelada.



Menú complet

INGREDIENTS 4 PERS:

.- 500 g de mongetes cuites
.- 4 llaunes de tonyina
.- uns tomàquets xerri
.- ceba tendra al gust
.- olives amb bitxo (3-4 u)
.- 4 ous durs
.- unes fulletes d'amanida variada





ELABORACIÓ:
Picar tots els ingredients i finalment amanir amb un raig d'oli d'oliva i una mica de vinagre.  Ànim, que és una recepta molt fàcil. Bon profit!
 

Amanida de mongetes

1 comentari:

  1. Genial!! Això faré jo un dia per menjar que té molt bona pinta! Sembla molt fácil.
    Has de penjar més receptes que així les utilitzaré a casa ;).

    ResponElimina