D, minerals, fibres i substàncies antioxidants com els licopens.
Es tracta d'un plat típic de la Dieta Mediterrània, ideal com a entrant per les seves propietats nutritives i baix aport calòric.
INGREDIENTS PER 4 PERSONES
Gaspatxo per prendre amb cullera |
.- 1 cogombre
.- 1 pebrot verd petit
.- 1 pebrot vermell mitjà
.- 1 tros de ceba tendra
.- 1 llesca de pa 20g.
.- 1 all
.- oli d'oliva
.- aigua
.- sal
Gaspatxo com beguda refrescant |
Pelem i tallem totes les hortalitzes
Les posem en un recipient juntament amb
la llesca de pa remullat en aigua.
Afegim un bon raig l'oli d'oliva.
Triturem i rectifiquem de sal i vinagre
segons el nostre gust.
Si voleu el podeu colar, quedarà més fi.
Com a entrant, servir ben fred amb uns crostons o
hortalitzes molt picadetes .
Si ho preferiu el rebaixeu amb aigua i el podeu
beure com un refresc.
Sempre és un bon recurs per evitar picar o menjar altres aliments més calòrics com pastes o gelats.
També el podeu comprar fet en brik, però és molt més saludable si utilitzeu productes frescos de temporada i ja heu vist que és molt fàcil.
Animeu-vos i bon profit!
Ara ja podré fer a casa un bon gaspatxo i no caldrà que te'l demani mama!!
ResponElimina