dimecres, 24 de juliol de 2013

Refrescant gaspatxo

Aquí us presento una recepta molt senzilla. Es tracta d'un deliciós  gaspatxo. Definit per molts nutricionistes com el còctel de vitamines  per excel.lència. Ric en Vit. A, C,
D, minerals, fibres i substàncies antioxidants com els licopens.
Es tracta d'un plat típic de la Dieta Mediterrània, ideal com a entrant per les seves propietats nutritives i baix aport calòric.

INGREDIENTS  PER 4 PERSONES

Gaspatxo per prendre amb cullera
.- 6-7 tomàquets madurs
.- 1 cogombre
.- 1 pebrot verd petit
.- 1 pebrot vermell mitjà
.- 1 tros de ceba tendra
.- 1 llesca de pa 20g.
.- 1 all
.- oli d'oliva
.- aigua
.- sal






Gaspatxo com beguda refrescant
ELABORACIÓ
Pelem i tallem totes les hortalitzes
Les posem en un recipient juntament amb
la llesca de pa remullat en aigua.
Afegim un bon raig l'oli d'oliva.
Triturem i rectifiquem de sal i vinagre
segons el nostre gust.
Si voleu el podeu colar, quedarà més fi.


Com a entrant, servir ben fred amb uns crostons o
hortalitzes molt picadetes .
Si ho preferiu el rebaixeu amb aigua i el podeu
beure com un refresc.
Sempre és  un bon recurs per evitar picar o menjar altres aliments més calòrics com pastes o gelats.

També el podeu comprar fet en brik, però és molt més saludable si utilitzeu productes frescos de temporada i ja heu vist que és molt fàcil.

Animeu-vos i bon profit!


1 comentari:

  1. Ara ja podré fer a casa un bon gaspatxo i no caldrà que te'l demani mama!!

    ResponElimina