Avui us presento una deliciosa recepta de salmó. Té poques calories i és un aliment molt ric en àcids grassos Omega 3. Per tant, és ideal per combatre el colesterol i protegir el nostre cor.
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
.- 400 g. de salmó fresc
.- 3 cebes
.- 100 cl de vi blanc
.- 2 cds d'oli d'oliva
.- 2 cds petites de sucre
.- 2 cds de parmesà rallat
Tallarem la ceba en juliana
La posarem a sofregir amb dues cullerades d'oli d'oliva. Taparem la paella per que es vagi coent poc a poc, afegirem 2 o 3 culleradetes d'aigua de tant en tant i així evitarem utilitzar tant d'oli.
Quan la ceba estigui una mica tova posarem el sucre. Remoure bé i tirar el vi. Tapar la paella fins que la ceba quedi daurada al nostre gust.
Un cop feta la ceba, en una font pel forn, posarem la ceba de base, a continuació el salmó amb una mica de sal i pebre al nostre gust. Finalment només caldrà espolsar el formatge per sobre i posar amb el forn calent durant uns 8-10 minuts.
DECOREU EL PLAT I BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada