dissabte, 9 de novembre de 2013

Ous farcits de surimi


Segur que tots heu cuinat alguna vegada ous farcits, estan boníssims amb tonyina o amb foie gras, però en aquesta ocasió els he farcit amb surimi , ja ve preparat i envasat. El surimi té el seu origen al Japó, és un producte elaborat a partir de peix o de marisc, però principalment de carn de cran. És baix en calories, de molt fàcil digestió, té proteïnes d'alt valor biològic i el percentatge de colesterol és de 0.03 per cada 100 g, per tant, molt indicat en dietes baixes en colesterol. Espero que us agradi aquesta versió d'ous farcits, avui tenia poc temps i optat per decorar-los amb cogombre i menjar-los freds, però si teniu temps, gratineu-los amb una mica de formatge al forn, segur que estaran espectaculars.
 





























INGREDIENTS PER 4 PERSONES
 
.- una bossa de surimi de 200 g
.- 4 ous durs pelats
.- un porro
.- 2 cullerades de maionesa light
.- 2 cullerades d'oli d'oliva
.- per decorar uns cogombres (opcional)
 
ELABORACIÓ
 
En una paella posarem l'oli a escalfar, farem un sofregit amb el porro, després afegirem el surimi i donarem unes voltes. A continuació tallarem els ous durs per la meitat, separarem els rovells de la clara, cal tenir molta cura de no trencar les clares, ja que després les haurem d'omplir amb la pasta resultant. En un recipient ajuntem tots els ingredients: el surimi, els rovells d'ou rallats i dues cullerades de  maionesa light, ho remenarem tot bé amb una cullera fins a formar una pasta.   És ben fàcil, després anirem omplint els ous amb la massa resultant i els decoreu, podeu posar una oliva, una mica de pebrot vermell o una gambeta , jo en aquest cas no tenia res més a mà que els cogombres, però accepta altres ingredients. Espero que us agradi, bon profit!
 


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada