dilluns, 3 de febrer del 2014

Magret d'ànec amb verduretes

Hola a tots, he estat uns dies retirada del bloc, però ara torno a proposar-vos noves receptes. Avui us presento una  recepta fàcil i ràpida. Com sempre intento que els plats que cuino vagin acompanyats de moltes verdures, ja que són una font natural de salut. Jo no havia tastat mai el magret, la veritat és que m'ha sorprès el sabor i la textura de la seva carn. Espero que us agradi. 


INGREDIENTS PER A 2 PERSONES 

.- Una ceba mitjana
.- una poma
.- una endívia
.- 2 porcions d'ànec
.- una mica d'oli i sal

Per la salsa:

.- un got de llet semidesnatada
.- una culleradeta de Maizena
.- 30-40 g de formatge
.- una mica de pebre negre


ELABORACIÓ

Tallarem les verdures a trossos no massa petits, les sofregirem amb una cullerada d'oli d'oliva, per evitar utilitzar massa oli anirem tapant la paella i afegint-hi un raig d'aigua de tant en tant. Rectificarem amb una mica de sal. A continuació afegirem la poma, també tallada a daus, donarem unes voltes i ja estarà a punt per muntar el plat.

Un cop preparades les verdures les reservarem calentes i a continuació prepararem el magret . Farem uns talls a la pell en forma de rombe amb la finalitat de que en la cocció vagi expulsant l'excés de greix.  Salpebrem i el posem a la paella. Cal que el cuinem a foc mitjà uns 10 minuts fins que la pell quedi cruixent, després donarem la volta i per la part de la carn cuinarem  només 3-4 minuts,  es una carn que ha de quedar poc cuita per que estigui melosa. Després reservem dins la paella cobrint-la amb una tapadora per tal que la carn expulsi els seus sucs i quedi més sucosa a l'hora de tallar-lo i presentar-lo al plat.

Finalment, si voleu acompanyar el magret amb una mica de salsa, calenteu un got de llet, poseu una culleradeta de farina diluïda en llet freda, remeneu i afegiu el formatge Roquefort. Ara només falta muntar el plat com en la foto o bé fer una creació segons la vostra imaginació. Bon Profit!


1 comentari:

  1. A mi m'encanta el magret d'ànec!!
    Una recepta molt bona és aprofitar el greix que surt al fer a la planxa el magret per barrejar-ho amn mel i vinagre de mòdena. Surt una salseta brutal.
    Magret amb puré de patata i aquesta salseta, molt fàcil i boníssim!!

    ResponElimina