diumenge, 15 de setembre de 2013

Sopa d'ou amb camagrocs

Estem arribant al final de l'estiu, moltes tardes estan ennuvolades i plujoses. Els plats calents i més concretament la sopa comencen a recuperar protagonisme a les nostres taules. Avui he pogut gaudir d'una bona excursió pels nostres boscos, he collit alguns rovellons i uns camagrocs. En arribar a casa he pensat que em venia molt de gust un plat de sopa i de seguida la meva imaginació i creativitat s'han posat en marxa per elaborar aquesta recepta, ràpida, baixa en calories i saludable, espero que us agradi. 
 
SOPA D'OU AMB CAMAGROCS



INGREDIENTS 2 PERS
 
.- 200 g de camagrocs
.- 2 ous
.- 600 cl de brou
.- 4 alls
.- 30 g de pernil salat a daus
.- 2 cullerades d'oli d'oliva
.- 50 cl de vi blanc
.- pebre
.- 4 cullerades soperes de fideus fins
.- 1 cullerada de cafè de farina
 
ELABORACIÓ
 
Sofregirem els alls ben picadets en una paella amb l'oli d'oliva.  Quan estiguin dauradets afegirem els camagrocs (prèviament netejats), remenarem fins que s'evapori tota l'aigua que desprenen, després tirarem el vi i deixarem reduir. A continuació afegirem els daus de pernil i la farina. Remenarem bé i abocarem el brou, si no heu tingut temps de preparar-lo podeu utilitzar-lo de bric. Quan comenci tot a bullir tirarem les 4 cullerades de fideus. Deixem bullir uns 3-4 minuts, si us agrada el puntet picant poseu una mica de pebre, és opcional. Finalment només cal esclafar els ous a dins de la cassola, tapar-la  uns 3 minuts i retirar del foc. Si us agrada l'ou ben dur el deixeu uns minuts més. Després només  cal servir al plat i ja està llest per menjar. Espero que us agradi, bon profit!
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada