dijous, 12 de setembre de 2013

Verdures al vapor amb salsa tàrtara

Continuo investigant la manera de fer la cuina saludable més fàcil i ràpida. Aquesta recepta s'elabora en 10 minuts i és apta per fer una dieta d'aprimament. He trobat al super unes bosses de verdures que venen preparades per introduir-les al microones, només en 6-8 minuts estan cuites. Per fer-les més apetitoses he elaborat una  salsa tàrtara light. Si no les trobeu al supermercat, compreu les verduretes, les talleu  i en un recipient apte pel microones les cuineu. Espero que us agradi.

VERDURES AL VAPOR AMB SALSA TÀRTARA





INGREDIENTS PER A 2 PERS

.- 1 bossa de 400 g de verdures
.- 2 cullerades de maionesa light.
.- 1 cogombre en vinagre
.- uns  25 g de tàperes
.- un trosset de ceba tendra
.- una cullerada de mostassa de Dijon

ELABORACIÓ

Posem la bossa de verdures entre 6-8 minuts al microones, depenent de la potència del vostre aparell. Després deixeu la bossa reposar uns minuts abans d'obrir-la, ja que us podríeu cremar amb el vapor. Per fer la salsa tàrtara picareu a trossets ben petits les tàperes, el cogombre i la ceba. En un recipient
posarem 2 cullerades de maionesa light,

els ingredients picadets i la mostassa, després ho remenarem bé i ja està     preparada per servir. Finalment ho servirem al plat i apa,  a menjar. Bon Profit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada