dilluns, 2 de setembre de 2013

Batut de meló

Si us agrada el meló, segur que us agradarà aquest batut, a l'estiu és un recurs interessant com a refrigeri, ens servirà per refrescar-nos i  per evitar picar entre hores altres aliments més calòrics . També és ideal com a postres.

Jo ho faig sovint, això i el gaspatxo no falten mai a casa meva durant l'estiu.

INGREDIENTS 2 PERS

.- 400g de meló
.- el suc de mitja llimona
.- unes fulles de menta

ELABORACIÓ

Pelar i tallar el meló a trossos i posar en un recipient apte per la batedora, afegir el suc de mitja llimona no massa gran. Picar 2 fulles de menta i  triturar tot amb la batedora fins que quedi ben fi.  Si el meló no és massa dolç podeu afegir una mica de sacarina. A continuació repartiu el batut en unes copes, decoreu amb la menta i posar uns 20-30 minuts al congelador, la gràcia es prendre'l just quan comença a cristal·litzar, abans que es congeli.

Si no us agrada la menta no l'afegiu, a mi m'encanta, sempre procuro tenir una planteta al jardí per anar agafant a mida que la vaig necessitant. És tant aromàtica que li dona un toc especial.

Animeu-vos, és lleuger, refrescant i fàcil de fer. bon profit!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada