Jo ho faig sovint, això i el gaspatxo no falten mai a casa meva durant l'estiu.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3z1I6MZNHbcvki6aRtYYOXVeYEIGSs3q0ucmQfJ1VdVIYXsYgnn3WC1_oc5KgxPM1R_kCJlvf7FNzx0SCgb_aIPzM3YF0zl3hyLpBamsqB8INktUc_yxEAnrPV3TeIgf4_6I-XmUOWi0/s400/2013-08-28+11.02.28.jpg)
.- 400g de meló
.- el suc de mitja llimona
.- unes fulles de menta
ELABORACIÓ
Pelar i tallar el meló a trossos i posar en un recipient apte per la batedora, afegir el suc de mitja llimona no massa gran. Picar 2 fulles de menta i triturar tot amb la batedora fins que quedi ben fi. Si el meló no és massa dolç podeu afegir una mica de sacarina. A continuació repartiu el batut en unes copes, decoreu amb la menta i posar uns 20-30 minuts al congelador, la gràcia es prendre'l just quan comença a cristal·litzar, abans que es congeli.
Si no us agrada la menta no l'afegiu, a mi m'encanta, sempre procuro tenir una planteta al jardí per anar agafant a mida que la vaig necessitant. És tant aromàtica que li dona un toc especial.
Animeu-vos, és lleuger, refrescant i fàcil de fer. bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada