dimarts, 10 de desembre de 2013

Amanida d'enciam, poma, formatge de cabra i llavors de sèsam

Avui us presento una deliciosa amanida refrescant, plena de colorit, sense dubtes serà un regal pels nostres sentits. Pot ser un plat perfecte per compensar un dia en el qual haguem fet excessos. Segur que per aquestes dates us trobareu sovint amb compromisos socials i familiars que no podeu evitar. Encara que no vulguem acabem fent excessos que poc a poc se'ns van acumulant a la panxa i als malucs.


 



INGREDIENTS PER 2 PERSONES
 
.- un enciam de la varietat romana
.- una llauna de blat de moro
.- 1/2 poma fuji
.- 4 llesques de pa torrat
.- 4 porcions de formatge de cabra
.-1 pastanaga
.- 2 cireres confitades
.- tomatets xerri
.- vinagre balsàmic de Mòdena
.- un grapadet de llavors de sèsam gratinades
.- oli d'oliva
.- 6 nous
.- 30 passes
 
ELABORACIÒ
 
Netejar i tallar els ingredients, primer l'enciam, després la pastanaga, el blat de moro, les passes, les nous, la poma i els tomàquets. Després torrar les llesques de pa i posar el formatge per sobre. Finalment amanir amb l'oli, un polsim de sal i el vinagre balsàmic de Mòdena. Decorar amb les cireres confitades com es veu a la foto i ja estarà llesta per menjar, bon profit!
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada