diumenge, 22 de desembre de 2013

Espaguetis amb tonyina

 Quan tenim poc temps, els espaguetis sempre ens poden salvar el menú, un dia d'aquells en què anem corrents d'un lloc a l'altre sense parar. No ens enganyem, la falsa alliberació de la dona en els temps actuals és una quimera, realment tenim més llibertat, però també més obligacions, la feina, els nens, la casa, el gimnàs, etc, etc. Necessitem tenir recursos, quan no arribem a tot, fer uns espaguetis amb tonyina ens salva de moltes angúnies, si a més a més,  resulta que són saludables i no tenen colesterol més que millor, ja sabeu que la tonyina no només no té colesterol, sinó que és rica en àcids grassos omega 3, per tant, són cardioprotectors.  Espero que us agradi aquesta recepta.
 
 INGREDIENTS PER 2 PERSONES
 
.- 180 g d'espaguetis
.- 2 llaunes petites de tonyina
.- uns 200g de tomàquet fregit
.- 50 gr de formatge rulo de cabra
.- una mica de julivert
 
ELABORACIÓ
 
Bullirem la pasta en abundant aigua calenta, el temps de cocció varia segons la marca, a l'envàs trobaràs les recomanacions del fabricant. Després poseu-los en una escorredora. En un recipient adient, posarem la pasta i afegirem la salsa de tomàquet. Cal escòrrer l'oli de la tonyina i esmicolar-la amb una forquilla a continuació barrejar tots els ingredients i decorar amb el formatge i una mica de julivert ben picadet. Més ràpid impossible, espero que us agradi, bon profit!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada