Les persones que hagin de fer una dieta molt estricta pel colesterol poden preparar aquest plat, ideal també per vegetarians. És una recepta ràpida de preparar , molt lleugera en calories. Està riquíssima i és econòmica. Personalment penso que és un plat al qual hauré de recórrer després de les festes de Nadal, ja sabeu, després de menjar i menjar, torrons, polvorons, aperitius, xocolata, bombons, cava, etc, etc, haurem de tenir pensades algunes receptes molt baixes en calories per poder perdre algun quilet de més. Us proposo que la poseu a la vostra llista d'opcions en l'operació pèrdua de pes de gener.
INGREDIENTS PER 2 PERSONES
.- un envàs de tofu Mercadona
.- 10-12 olives negres
.- un pebrot vermell
.- dos cebes tendres
.- 2-3 cullerades d'oli d'oliva
.- un raig de vinagre de xeres
ELABORACIÓ
Posarem el pebrot i la ceba al forn fins que estiguin tendres, si no us agrada la ceba podeu fer-ho amb albergínies. Després retireu la pell, els talleu a tires i l'adobeu amb una mica de sal i oli d'oliva. A continuació talleu el tofu en porcions, tal com es veu la fotografia, salpebreu lleugerament. Recordeu que cal premsar el tofu amb paper de cuina per retirar l'excés de líquid, així evitareu que al posar-lo a la planxa vagi expulsant aigua i en comptes de daurar-se us quedi aigualit, com bullit. Un cop tingueu el tofu daurat munteu el plat juntament amb el pebrot i la ceba. Podeu posar-hi imaginació o bé presentar-ho com a les fotos. Si voleu, podeu fer una olivada per decorar i donar-li un sabor més intens. Feu una picada amb les olives negres, dos cullerades d'oli d'oliva i un petit raig de vinagre de xeres. Espero que us agradi, bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada