El pollastre té múltiples formes de preparació, és una carn blanca, econòmica i saludable. Cal tenir la precaució de retirar la pell i les porcions de greix, un cop ben net, podem dir que és una de les carns menys calòriques, de fàcil digestió tant per a nens com per a grans. En aquesta ocasió l'he cuinat amb verduretes, és molt ràpid de preparar. A més a més és ideal per que complim amb les indicacions de la Organització Mundial de Salut de menjar al menys dos racions de verdura cada dia.
INGREDIENTS PER 2 PERSONES
.- Un pit de pollastre gran, tallat a tires.
.- una pastanaga
.- un carbassó mitjà
.- una ceba gran
.- 2-3 cullerades d'oli d'oliva
.- un raig de salsa de soja
.- una cullerada gran de mel
ELABORACIÓ
Tallarem les verdures en juliana, les posarem a sofregir en una mica d'oli, cal deixar-les al dente, sinó estaran massa toves, en 8 o 10 minuts estaran en el seu punt. Abans d'apartar-les de la paella, afegim un raig de soja i la cullerada de mel, donem unes voltes per barrejar bé els ingredients i retirem del foc. Després tallem el pit de pollastre a tires, salpebrem lleugerament, l'afegim a la paella i donem unes voltes ràpides, recordeu de no fer-lo massa, ja que us quedaria dur i massa sec. Finalment prepareu un plat, feu una base amb les verduretes i afegiu el pollastre per sobre. Si voleu podeu decorar amb un tomatet xerri i ja està a punt per menjar. Mireu què fàcil és menjar saludable. Espero que us agradi. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada