dijous, 10 d’octubre de 2013

Amanida capresse amb mozzarella i orenga

Avui he preparat una amanida de formatge mozzarella i tomàquet d'amanir, recepta ràpida i lleugera. He tingut una idea fantàstica, per que m'ha permès gaudir d'un sopar de gurmet sense excedir-me en les calories, econòmica, que també és interessant en els temps que corren i saludable. Sabíeu que la mozzarella s'elabora amb llet de búfala? Es tracta d'un formatge fresc, apte per les dietes, però cal menjar-lo amb moderació, també és molt ric en calci. He utilitzat una varietat que ve envasada amb el propi sèrum de la llet, té una textura molt cremosa i suau, no té gens de sal, per la qual cosa està especialment indicat en hipertensos. Espero que us animeu a fer aquesta amanida.
 

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
 
.- 2 tomàquets d'amanir
.- 2 formatges mozzarella envasats amb el seu sèrum
.- oli d'oliva extra verge
.- unes gotes de vinagre balsàmic de Mòdena
.- una mica de pebre negre o d'orenga
.- un mica de sal
 
ELABORACIÓ
 
Com podeu observar en la fotografia, només cal tallar els ingredients en rodanxes, col·locar-lo alternant el formatge i el tomàquet. Després amanir amb un bon raig d'oli d'oliva extra verge, sal i orenga. És un plat que no necessita gaire temps d'elaboració, però cal que utilitzem tomàquets de molt bona qualitat, sinó perdrà tota la gràcia.  Espero que us animeu a tastar aquesta recepta. Bon profit!

 
 
 



2 comentaris:

  1. Qué buenoooo! Me lo apunto, es fácil fácil!

    ResponElimina
  2. Con esta receta seguro que quedaràs espectacular como cocinera. Je, je. Un beso

    ResponElimina