dissabte, 26 d’octubre de 2013

Mini pizzes d'albergínies

Mireu quina forma més divertida de preparar unes albergínies. Saboroses, lleugeres i molt ràpides de preparar. Recomano a les persones que no mengen gaires verdures que provi de preparar-les d'aquesta manera. L'albergínia és molt rica en potassi, un mineral que és un gran aliat per combatre la hipertensió. També recomanat per a esportistes i persones que pateixen de rampes.
 
 
 
INGREDIENTS PER 2 PERSONES
 
.- 6 rodanxes d'albergínia
.- 6 rodanxes de tomàquet
.- 6 rodanxes de formatge de cabra
.-oli d'oliva
.- orenga
.- reducció de balsàmic de Mòdena
 
ELABORACIÓ
 
Com podeu observar a les fotografies, la preparació és ben senzilla. Col.locarem les rodanxes en una plata apta pel forn. Primer l'albergínia, una mica de sal i oli, després la rodanxa de tomàquet, una mica de sal i oli. Coronem amb el formatge de cabra i una mica d'orenga. Posar al forn  uns 20 - 25 minuts a 180 º, retireu quan estigui gratinat, traslladeu les mini pizzes al plat amb una espàtula per tal que no se us desmuntin, decoreu amb la reducció de balsàmic de Mòdena i a menjar. Bon profit!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada