dimarts, 8 d’octubre de 2013

Amanida de llagostins, pinya i vinagreta de mango

Si teniu convidats i voleu sorprendre crec que aquesta amanida us agradarà. Continuo recopilant receptes fàcils i baixes en calories per ajudar-vos a menjar sa i alhora mantenir un pes saludable. En aquesta ocasió he utilitzat pinya, una fruita diürètica i depurativa, ja que ajuda a eliminar toxines a través de l'orina, és també, una exel.lent  aliada per combatre el restrenyiment. Deliciosament saborosa i dolça.
 
 
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
 
.- una pinya del Monte
.- 12 llagostins
.- 2 cabdells de Tudela 
.- 1/2 mango
.- una cullerada d'oli d'oliva
.- un polsim de sal
.- un raig de vinagre de poma
 
ELABORACIÓ
 
Tallarem 4 rodanxes de pinya, ben fina, per persona. Retirarem la pell. Com podeu veure a la fotografia, les posarem com a base. Tallarem els cabdells a trossets, pelarem els llagostins i ho posarem tot sobre les rodanxes de pinya. En un recipient adient per la batedora, posarem el mango, retirant prèviament la pell. Afegirem un polsim de sal, la cullerada d'oli d'oliva i raig de vinagre de poma. Ho triturarem tot fins aconseguir una fina vinagreta. Finalment decoreu una mica el plat repartint aquesta vinagreta per sobre dels ingredients. També podeu utilitzar una mica de salsa rosa, però la vinagreta de mango resulta més original i també està molt bona. Espero que us agradi. Bon profit!
 

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. A ti que te gusta el mango y la piña seguro que te sale rico, ricooooo

      Elimina
  2. Laura hizo la vinagreta con mango disecado, y dice q estaba buenísima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No se me habría ocurrido hacerlo con mango disecado, pero des de luego es otra opción, me lo apunto.
      Un beso.

      Elimina