Aquesta tardor està fent una calor excepcional, malgrat tot, encara podem trobar alguna coseta al bosc, mireu quina cistelleta de rossinyol negre i castanyes. Només arribar a casa n'he netejat uns quants i he fet aquest plat per dinar, com sempre ràpid i fàcil. Aneu en compte amb la quantitat de pa que suqueu, ja que la recepta és lleugera, però pot resultar irresistible sucar-hi pa, doncs està per llepar-se els dits. Us ho dic per experiència je, je...
INGREDIENTS PER 2 PERSONES
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSvtyXoV1ByXL-soTO3j8GmhOce0ej7rAcPiYetojqarjua8TE4CoWZI_b0t6HZijqtlTU58mN5lcxbuArBT3Wj6L_Q-pR0yJKlXy_2DMrEt7M-rxQB6r_D-CpvfiHe970E2ObbaUsUWg/s640/1382785542433.jpg)
.- 400g de rossinyol negre
.- 4 ous
.- 2 cullerades d'oli d'oliva
.- 100 g de gambetes
.- un polsim de sal
.- 3-4 alls
ELABORACIÓ
Netejarem els bolets tallant el tronc, retirarem les restes de sorra i els rentarem una mica, cal escórrer molt bé l'aigua. En una paella amb l'oli calent els sofregirem amb els alls, quan s'evapori tota l'aigua que desprenen, tirem 4 ous sencers per sobre, remenem amb una estri de fusta tenint cura de no trencar els rovells. En una altra paella sofregirem les gambetes amb un all i un bitxo picant (si us agrada), a continuació repartiu les gambetes per sobre i ja estarà llest per menjar. Espero que us agradi, bon profit!
Això si que te bona pinta!!!!
ResponEliminaTé bona pinta i també està boníssim. T'animes? Encara trobaràs algun rossinyol negre si et dones una volta per la muntanya.
ResponElimina