dilluns, 28 d’octubre del 2013

Rossinol negre amb ous i gambetes.


 Aquesta tardor està fent una calor excepcional, malgrat tot, encara podem trobar alguna coseta al bosc, mireu quina cistelleta de rossinyol negre i castanyes. Només arribar a casa n'he netejat uns quants i he fet aquest plat per dinar, com sempre ràpid i fàcil. Aneu en compte amb la quantitat de pa que suqueu, ja que la recepta és lleugera, però pot resultar irresistible sucar-hi pa, doncs està per llepar-se els dits. Us ho dic per experiència je, je...


INGREDIENTS PER 2 PERSONES


.- 400g de rossinyol negre
.- 4 ous
.- 2 cullerades d'oli d'oliva
.- 100 g de gambetes
.- un polsim de sal
.- 3-4 alls

ELABORACIÓ

Netejarem els bolets tallant el tronc, retirarem les restes de sorra i els rentarem una mica, cal escórrer molt bé l'aigua. En una paella amb l'oli calent els sofregirem amb els alls, quan s'evapori tota l'aigua que desprenen, tirem 4 ous sencers per sobre, remenem amb una estri de fusta tenint cura de no trencar els rovells. En una altra paella sofregirem les gambetes amb un all i un bitxo picant (si us agrada), a continuació repartiu les gambetes per sobre i ja estarà llest per menjar. Espero que us agradi, bon profit!



 

2 comentaris:

  1. Té bona pinta i també està boníssim. T'animes? Encara trobaràs algun rossinyol negre si et dones una volta per la muntanya.

    ResponElimina