divendres, 4 d’octubre de 2013

Mongetes tendres amb vinagreta tèbia.

 El mes de setembre acostumem a fer una dieta més restrictiva per compensar els excessos de les vacances, aquells 2 o 3 quilets que hem augmentat amb la cerveseta i els gelats. Aquesta recepta és molt senzilla, es tracta d'unes mongetes tendres bullides amanides  amb una vinagreta tèbia i una mica d'ou. Us la recomano, és molt lleugera en calories i saludable.
 
 


INGREDIENTS PER A 2 PERSONES

.- 400 g de mongetes tendres
.-una patata petita
.- un ou dur
.- 2-3 alls
.- 2-3 cullerades d'oli d'oliva
.- 30 g de pernil a daus
.- un raig de vinagre de Mòdena
 
 
ELABORACIÓ
 
Després de netejar i tallar les mongetes i la patata, les posarem a bullir en aigua calenta.  Mentrestant farem una vinagreta. Pelarem i picarem els alls, els sofregirem amb 2-3 cullerades d'oli. Afegirem els daus de pernil i tot seguit el rovell de l'ou dur. L' aixafarem i remenarem bé fins que quedi tot  ben diluït , rectificarem de sal i tirarem un raig de vinagre de Mòdena. Finalment, quan estiguin les mongetes tendres, les posarem  al plat, prèviament escorregudes, tirarem per sobre la vinagreta i decorarem amb la resta de l'ou ratllat. Són ràpides i fàcils de fer, animeu-vos. Bon profit!
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada