dilluns, 21 d’octubre del 2013

Saltejat de mongetes tendres amb pernil del país


Avui he preparat unes mongetes amb pernil saludables i exquisides. Aquelles persones que pensen que la verdura és sosa i avorrida, atreviu-vos a cuinar les mongetes verdes d'aquesta manera. Si esteu fent règim podeu incloure aquest plat sense por a passar-vos de calories.








 
 



















INGREDIENTS PER 2 PERSONES

.-  500 g de mongetes tendres
.- 4-5 alls
.- 80 g de pernil del país
.- 2 cullerades d'oli d'oliva
.- una mica de sal
 
ELABORACIÓ
 
Netejar les mongetes i tallar-les de forma allargada. Les posarem a cuinar en un recipient apte pel vapor. En el mercat podeu trobar diferents sistemes, jo he utilitzat un estri d'acer inoxidable plegable. Posarem 3 dits d'aigua al fons de la cassola, no ha de cobrir el recipient d'acer, després posarem les mongetes i taparem per que es coguin al vapor, aproximadament uns 20 minuts.
En una paella a part, posarem l'oli d'oliva a escalfar, sofregirem els alls, prèviament pelats i tallats. Cal fer-ho a foc lent per evitar que se'ns cremin, després afegir el pernil tallat a tires i finalment les mongetes, remenarem uns 5 minuts, rectifiquem amb una mica de sal i ja estaran a punt per menjar. Com podeu veure la verdura també es pot cuinar de formes apetitoses, no sempre bullides. Proveu de fer-les d'aquesta manera, segur que us agradaran. Bon profit!
 








3 comentaris:

  1. Quina bona pinta!!!
    Gràcies per la recepta, a la teva salut!!

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari, això m'anima a continuar.
    Salutacions

    ResponElimina
  3. M'he guardat el blog a favorits. Hi aniré entrant periòdicament, ja hi pots comptar!!
    Gràcies

    ResponElimina