dimarts, 17 de setembre del 2013

Carpaccio de vedella i encenalls de parmesà

Després de les vacances d'estiu, molts de nosaltres, tornem amb uns quilos de més. Els gelats, el vermutet, les tapes a les terrasses i les llargues migdiades  segur que contribueixen a augmentar de 2 a 3 quilos de mitjana. Però no ens alarmem, quan tornem a la rutina posem fil a l'agulla i comencem a fer una mica de dieta i exercici,  segur que si ho fem, de seguida ens posarem al dia.   Aquesta recepta és ideal per aquelles persones que necessiten rebaixar calories i perdre pes. Espero que us animeu!
 
CARPACCIO DE VEDELLA I ENCENALLS DE PARMESÀ
 
 
 
INGREDIENTS 2 PERS
 
.- 100 g de carpaccio de vedella
.- 20 g d'encenalls de parmesà
.- unes fulles d'enciam variat
.- 8 tomatets xerri
.- una poma petita
.- oli d'oliva
.- el suc de 1/2 llimona
.- 2 olives grans sense pinyol
 
ELABORACIÓ
 
Posem al plat unes fulles d'enciam variat, com a base. Pelem i tallem la poma que li donarà un punt dolç espectacular, afegim també els tomàquets tallats per la meitat. Cobrim aquesta amanida amb les làmines de carpaccio.
Després amanirem amb un bon raig d'oli d'oliva, suc llimona i un polsim de sal. Finalment decorem amb el parmesà, les olives i el tomàquet xerri.
El carpaccio  el podem fer a casa, es congela un tros de vedella que sigui tendra, neta de greix i nervis, després es descongela una mica, no del tot, ja que aprofitarem per tallar les làmines de carn. Però també el podeu comprar preparat, en aquesta ocasió, he utilitzat un carpaccio que ve envasat al buit, ja està tallat i porta incorporat els encenalls de parmesà, com podeu veure és molt més fàcil i ràpida la preparació d'aquesta manera. No hi ha excusa per dir que no tenim temps de cuinar.
Espero que us agradi, bon profit!


Carpaccio envasat al buit
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada