INGREDIENTS PER 2 PERSONES
.- 180 gr de pasta
.- 1ceba petita
.- 100 gr de gambetes pelades congelades
.- 100 gr de rossinyols
.- 3 cd d'oli d'oliva
.- 200 cl de crema de llet light
.- 3 cullerades de formatge parmesà ratllat
.- polsim de sal
ELABORACIÓ
Primer posarem els tallarins a bullir en abundant aigua calenta, seguiu les indicacions del fabricant, és important que quedi "al dente". A continuació farem un sofregit amb l'oli, la ceba talladeta, les gambetes i els rossinyols. Quan tinguem tots els ingredients dauradets afegirem els tallarins, prèviament escorreguts d'aigua, a la mateixa paella. Donarem unes voltes barrejant bé tots els ingredients, posarem la crema de llet light, ho barrejarem tot i cobrirem amb el formatge parmesà, en aquest moment ja està per servir als plats i menjar, però si utilitzeu una safata resistent al forn i ho gratineu uns minuts veureu com guanya en presència en sabor. Espero que us agradi, bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada