dijous, 11 de febrer del 2016

Trinxat de col i ou a la planxa

En aquesta ocasió he aprofitat la col amb patata bullida que m'ha sobrat del dinar. Crec que per ser unes sobres està ben presentat, entra pels ulls, és ràpid i molt fàcil de preparar.  Jo l'he fet amb col, però també seria una bona opció si us sobren bledes, espinacs, escarxofes o mongeta tendra.  

INGREDIENTS PER 2 PERSONES

.- 500 g de col amb patata bullida
.- 3-4 alls
.-  50 g de bacon o pernil
.- 2 ous
.- 2 culleradetes d'oli d'oliva
.- sal 


ELABORACIÓ

Primer escorrerem d'aigua la verdura, sofregirem els alls trinxadets amb l'oli d'oliva i el bacon.
Afegirem la verdura i sofregirem fins que la tinguem rossejada al nostre gust. Farem el timbal amb un motllo metal·lic. Cuinarem l'ou a la planxa a foc suau fins que la clara quedi una mica torradeta i el rovell estigui al vostre gust. Podeu donar forma a la clara de l'ou amb el mateix motllo, fent pressió per retallar-la, us quedarà rodona a la mateixa mida del timbal.  Finalment només us cal col.locar l'ou sobre el timbal i començar a sucar pa, està deliciós, espero que us agradi aquesta forma de menjar verdura. Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada