Hi ha receptes que pensem que són molt calòriques i no ens les podem permetre, qualsevol carn pot ser saludable, sempre que agafem les parts més magres i retireu amb les tisores l'excés de greix saturat, que no és més que la grassa visible. Si a més a més, utilitzeu només una cullerada d'oli per persona i moltes verduretes, esteu elaborant un plat saludable, típic de la Dieta Mediterrània. La quantitat també és molt important, en aquest cas, només us aconsello una galta per persona i no abusar del pa.
INGREDIENTS PER 2 PERSONES
.- 2 galtes de porc
.- 2 cebes petites
.- una pastanaga
.- 3-4 alls
.- un tomàquet
.- un gotet de vi blanc
.- un gotet de brou de bric
.- una fulla de llorer
.- una branqueta de romaní
.- 2 cullerades d'oli.
.- julivert picadet
.- una mica de sal i pebre
ELABORACIÓ
Posarem les galtes a l'olla exprés, amb una mica de sal i pebre, les sofregirem en les 2 cullerades d'oli. Quan estiguin dauradetes, tirarem tots els ingredients a la cassola, tallats a trossos grans, cobrirem amb el vi i el brou. Tapem la cassola i des del moment que comenci a xiular comptarem uns 35 minuts. Després , per destapar, posarem l'olla sota el l'aixeta de l'aigua, quan no surti vapor destaparem poc a poc, amb molta cura de no cremar-nos. En aquest moment afegiu l'all i el julivert, remeneu bé i si us sembla que el suquet no està prou lligat podeu afegir mig gotet d'aigua amb una culleradeta de farina per espessir. Espero que us agradi. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada