dissabte, 10 d’agost de 2013

Amanida de cabdells de Tudela i tonyina

CABDELLS DE TUDELA




Continuo amb la línia de mostrar receptes molt, molt fàcils, saludables i lleugeres.

Mireu que apetitós és aquest plat, què bé que entra amb la xafogor que fa  aquests dies del mes d'agost.

Entra pels ulls i no costa gens de preparar, no hi ha excusa per preparar una hamburguesa o una pizza,
al·legant que no tenim temps. Animeu-vos que està molt bona i és rapidíssima de fer.
Mireu, els cabdells de Tudela són exquisits, tendres i dignes dels paladars més exigents, són molt baixos en calories, aptes per qualsevol dieta d'aprimament i també per diabètics. La tonyina és rica en àcids grassos omega 3, per tant, indicada en persones que han de cuidar el seu colesterol.
Sabeu que si preneu aliments rics en àcids grassos omega 3 com la tonyina esteu protegint el vostre cor? . És tracta d'un peix blau que podeu consumir tant fresc com en conserva.
 
INGREDIENTS 2 PERSONES
 
.- 3 cabdells de Tudela
.- 2 llaunes de tonyina
.- 12 olives
.- uns trossets de pastanaga
.- oli d'oliva.
.- vinagre de Mòdena
.- un polsim de sal, les persones hipertenses no hi  han d'afegir sal.
 
ELABORACIÓ
 
Rentar i escórrer els cabdells, preparar i decorar com a la fotografia. Apa, a menjar!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada