dijous, 1 d’agost de 2013

Rostit de conill amb orenga


Sabíeu que el conill és una de les carns més magres i baixes en colesterol?

Forma part de la Dieta Mediterrània, ens aporta proteïnes d'alt valor biològic. La seva
carn és baixa en greixos saturats i en àcid úric, es tracta d'una carn blanca, especialment recomanada en dietes hipocalòriques, també en hipertensos i diabètics.



Es pot cuinar de múltiples formes
Jo us proposo que proveu aquesta
senzilla recepta.


INGREDIENTS 2 PERSONES

.- 1/2 conill trossejat
.- 4-5 tomàquets madurs
.- 5-6 alls
.- 2 cullerades d'oli d'oliva
.- una culleradeta d'orenga



ELABORACIÓ

Posarem les 2 cullerades
d'oli a la cassola, després el
conill i el daurarem una mica.
A continuació afegirem els
alls pelats i tallats.
Pelarem els tomàquets
i els tallarem a trossos.
Finalment els afegim també
a la cassola juntament amb la culleradeta d'orenga; posar una tapadora
i abaixar el foc.
Deixar-lo fer xup , xup uns
30-40 minuts fins que quedi cuit
i melós.
Després només caldrà servir-lo
i apa a dinar!. Bon profit!








1 comentari: