dimecres, 21 d’agost de 2013

pèsols amb ou i daus de pernil dolç

 
Novament us presento una recepta  que pot servir com a plat  únic, ja que complementa els hidrats de carboni dels pèsols i les patates amb les proteïnes d'alt valor biològic de l'ou i el pernil dolç.  Segons l'OMS, en els països desenvolupats mengem massa, per tant, el plat únic hauria de ser en molts casos una bona opció.
 
 
INGREDIENTS  2 PERS
.- 400gs de pèsols
.- una patata mitjana
.- 2 ous durs
                            .- un ceba petita                             
.- 100 g de daus de pernil dolç
.- oli d'oliva
.- una mica de sal
ELABORACIÓ
 
Posem una cassola al foc amb aigua, quan estigui a punt de bullir afegirem la patata pelada i tallada, la ceba i els pèsols. Bullir aproximadament uns 15 minuts. És important no posar massa aigua, la justa per bullir.
Quan emplatem posarem l'ou tallat en 4 trossos i els daus de pernil dolç passats prèviament per la paella. Ruixar amb una mica d'oli d'oliva i servir.
 
Els pèsols pertanyen a la família dels llegums, són molt rics en vitamina C i fibra. Es considera que tenen propietats càrdio-protectores i estan especialment indicats en les dietes per diabètics, ja que són hidrats de carboni d'absorció lenta.
 
Bé, ja teniu una altra recepta molt, molt fàcil de fer, animeu-vos a cuinar! En 15-20 minuts estan cuits. Bon profit!
 
 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada