dijous, 22 d’agost del 2013

Corona de bròquil amb sofregit d'alls i gambetes.

 Sabeu que al bròquil se li atribueixen múltiples propietats per la salut? Se'l denomina "l'hortalissa anticancerígena per excel·lència", sobretot en la protecció del càncer de còlon, també està indicada en les anèmies per l'elevada quantitat de ferro que conté, rica en vitamina C, calci i fitonutrients.
 
El bròquil té un punt d'amargor una mica fort que no agrada a tothom. A mi, particularment m'encanta, us animo a provar de cuinar aquesta recepta, tant senzilla com ràpida d'elaborar.
 
 
INGREDIENTS 2 PERSONES
.- un bròquil de 500-600 g
.- 5-6 alls grans
.- 200 g de gambetes
.- 2-3 bitxos picants
.- oli d'oliva
.- una mica de sal
 

 
ELABORACIÓ
Posarem una cassola amb aigua al foc, quan comenci a bullir tirarem el bròquil prèviament netejat i tallat, el tindrem en ebullició uns 10 minuts, ha de quedar "al dente", després el retirarem del foc i el posarem en aigua gelada per mantenir el color verd tan bonic que té. L'escorrerem i reservarem. A part, en una paella fregirem els alls i les gambetes juntament amb els bitxos. Finalment aboqueu el bròquil a la paella i li doneu una volta ràpida. Rectifiqueu de sal i ja estarà a punt per menjar.
Bon profit!




  

6 comentaris:

  1. Recepta molt fàcil, la foto em fa salivar. La tastaré.

    ResponElimina
  2. ami el brocoli me encanta
    asi tiene k kedar buenisimo
    bess

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. gracias por tu comentario. Eres la primera persona q lo hace. A parte de mi hija. Soy novata en esto de bloguer. Me ha hecho mucha ilusión.

    ResponElimina
  5. gracias por tu comentario. Eres la primera persona q lo hace. A parte de mi hija. Soy novata en esto de bloguer. Me ha hecho mucha ilusión.

    ResponElimina
  6. continua tu haciendo comentarios a otros blog
    ,,,,,,,

    ResponElimina