Sabeu que al bròquil se li atribueixen múltiples propietats per la salut? Se'l denomina "l'hortalissa anticancerígena per excel·lència", sobretot en la protecció del càncer de còlon, també està indicada en les anèmies per l'elevada quantitat de ferro que conté, rica en vitamina C, calci i fitonutrients.
El bròquil té un punt d'amargor una mica fort que no agrada a tothom. A mi, particularment m'encanta, us animo a provar de cuinar aquesta recepta, tant senzilla com ràpida d'elaborar.
INGREDIENTS 2 PERSONES
.- un bròquil de 500-600 g
.- 5-6 alls grans
.- 200 g de gambetes
.- 2-3 bitxos picants
.- oli d'oliva
.- una mica de sal
ELABORACIÓ
Posarem una cassola amb aigua al foc, quan comenci a bullir tirarem el bròquil prèviament netejat i tallat, el tindrem en ebullició uns 10 minuts, ha de quedar "al dente", després el retirarem del foc i el posarem en aigua gelada per mantenir el color verd tan bonic que té. L'escorrerem i reservarem. A part, en una paella fregirem els alls i les gambetes juntament amb els bitxos. Finalment aboqueu el bròquil a la paella i li doneu una volta ràpida. Rectifiqueu de sal i ja estarà a punt per menjar.
Bon profit!
Recepta molt fàcil, la foto em fa salivar. La tastaré.
ResponEliminaami el brocoli me encanta
ResponEliminaasi tiene k kedar buenisimo
bess
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminagracias por tu comentario. Eres la primera persona q lo hace. A parte de mi hija. Soy novata en esto de bloguer. Me ha hecho mucha ilusión.
ResponEliminagracias por tu comentario. Eres la primera persona q lo hace. A parte de mi hija. Soy novata en esto de bloguer. Me ha hecho mucha ilusión.
ResponEliminacontinua tu haciendo comentarios a otros blog
ResponElimina,,,,,,,