Avui tinc una col·laboració del meu amic Boris, us presento una recepta molt senzilla de fer i completa, ja que porta els hidrats de carboni del cus cus i les verdures, així com les proteïnes dalt valor biològic de l'ou. Pot ser perfectament un plat únic d'un sopar, per exemple.
INGREDIENTS 2 PERS
.- una ceba mitjana
.- un cogombre mitjà
.- 2 tomàquets
.- 200 g de cus cus
.-1cullerada sopera de mantega
.- julivert
.- 2 ous
.- sal
ELABORACIÓ
Es piquen les verdures ben fines, s'amaneixen amb una mica de sal i oli d'oliva al gust i es reserven. Es posa a bullir 200 cl d'aigua amb una mica de sal i oli, quan arranqui el bull s'afegeix el cus cus, es retira del foc i es tapa amb film transparent durant 5 minuts. Després s'afegeix la mantega i es remena amb una forquilla separant els grans de cus cus. A continuació es barregen tots els ingredients i es deixa refredar en un motllo per donar-li la forma. Finalment només cal desemmotllar i cobrir amb un ou fet a la planxa.
Com veieu és d'allò més senzill, saludable i boníssim. Gràcies Boris per la teva aportació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada