diumenge, 25 d’agost de 2013

Crep de pera amb fils de caramel

Avui he cuinat aquests creps de pera, estan realment deliciosos i són aptes per diabètics. Espero que us agradin.

INGREDIENTS 4 PERS/4 CREPS

.- 4 peres
.- 125 g de llet semidesnatada
.- 125 g de farina
.- 2 ous
.- edulcorant estèvia                                                                    
.- 50 g d'ametlla filetejada
.- una nou de mantega
.- una mica de canyella en pols
.- caramel líquid


ELABORACIÓ

Pelarem i tallarem a trossets les peres, amb la nou de mantega les posarem a la paella, tapades, a foc no massa alt fins que estiguin tendres.
En una batedora posarem els ous, la farina, la llet i 2 sobres d'estèvia o 2 culleradetes de sucre. Ho batem bé, tot junt. Després deixarem reposar uns 10 minuts.
A continuació posarem una mica de mantega en una paella, quan estigui calenta tirarem un cassó que faci una petita capa, quan estigui cuit li donarem la volta fins que s'acabi de fer per l'altre costat, el primer s'acostuma a trencar, però els altres ja surten millor. A mida que es van fent els reservem en un plat. Després només caldrà farcir-los amb la pera i una mica de canyella, si us agrada. Dobleguem per la meitat i, molt important, cobriu amb les ametlles filetejades, prèviament torrades a la paella, li dona un punt de gust molt bo, per acabar decorem amb uns fils de caramel. Els diabètics poden fondre caramels sense sucre i decorar-lo sense risc de fer hiperglucèmies.

Animeu-vos, sobre tot els diabètics, està molt bo i no porta sucre.
Bon profit!






2 comentaris:

  1. uuuummm riquisimo me lo comeriaaa
    bsoss

    ResponElimina
    Respostes
    1. quiero volver a entrar en tu blog, pero le he perdido la pista. Me lo puedes mandar?
      Un beso.

      Elimina