dijous, 22 d’agost de 2013

Batut de plàtan, melò i canyella


 A l'estiu els batuts de fruita natural són sempre un bon recurs per fer unes postres refrescants, fàcils d'elaborar, econòmiques i amb un elevadíssim contingut en vitamines i antioxidants. No oblidem, també, que tenen poquíssimes calories i que són aptes per qualsevol dieta, fins i tot pels diabètics.
 
Si us agrada el plàtan i el meló, segur que us agradarà aquest batut.
 


 
INGREDIENTS 2 PERSONES
 
.- 400 g de meló en el seu punt de maduració
.- 1 plàtan mitjà de Canàries
.- el suc de mitja llimona
.- 1 cullerada de licor de fruites
.- un polsim de canyella
 
ELABORACIÓ

 
Pelarem i tallarem la fruita. La posarem en un recipient adequat per poder-la triturar.
Afegirem el suc de llimona, 1 cullerada de licor de fruites i ho triturarem tot fins que quedi ben fi. Després ho servirem en unes copes boniques i espolsarem una mica de canyella per decorar. La gràcia d'aquestes postres és servir-les molt, molt fredes, gaire bé al punt de congelació.
Si la fruita és bona, obtindreu unes postres exquisides, però si teniu un meló que no ha sortit gaire dolç i no sabeu què fer-ne, és una bona opció per aprofitar-lo, poseu una mica de sucre o edulcorant i evitareu llençar-lo.
Bon profit!

4 comentaris: