![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3XwBZpnKe7w4LboUTcmFDwcBLrNpYIshuGe45ctsj47XXxzQLKE3hyphenhyphenTJCGPLjZOET8Q-bOEsWhH9evceXStlYSthpZNF8vzDKAS9cvJrSVKLa8pbrZUZvFQg-KFRqvQujFL54aY6i5HM/s320/2013-07-26+11.42.56.jpg)
.- 1 pot de llenties en conserva (400g)
.- 4 cullerades grans de tomàquet fregit
.- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
.- 4 rodanxes de xoriç
.- 1 ceba
.- 1 all
.- 1/2 pastanaga
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhw1sjduPte9gWJBzATKHzBuh2VRP-OApl6eF-LBGaxLAZqk37K32S6kIKPpdTeEvcunAqeX3Bw7G5mzf6RL7WgWHhjxwHlIfvda4g0dLssteDPy57SwaB3kvteiA3muBcoYfnJ-wrLeNQ/s320/2013-07-26+11.26.51.jpg)
Piquem la ceba, l'all i la pastanaga. Posem 2 cullerades d'oli a la paella, després les verdures a daurar, afegirem el xoriç i les 4 cullerades de tomàquet fregit. Finalment aboquem el pot de llenties. Només caldrà rectificar de sal al nostre gust i una miqueta d'aigua si ens agraden més caldoses. Posar una mica de all i julivert i bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada