dimecres, 17 de juliol del 2013

Salmò gratinat amb base de ceba caramelitzada

Avui us presento una deliciosa recepta de salmó. Té poques calories i és un aliment molt ric en àcids grassos Omega 3. Per tant, és ideal per combatre el colesterol i protegir el nostre cor.



                                      INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
                                      .- 400 g. de salmó fresc
                                      .- 3 cebes
                                      .- 100 cl de vi blanc
                                      .- 2 cds d'oli d'oliva
                                      .- 2 cds petites de sucre
                                      .- 2 cds de parmesà rallat
ELABORACIÓ
Tallarem la ceba en juliana
La posarem a sofregir amb dues cullerades d'oli d'oliva. Taparem la paella per que es vagi coent poc a poc, afegirem 2 o 3 culleradetes d'aigua de tant en tant i així evitarem utilitzar tant d'oli.
Quan la ceba estigui una mica tova posarem el sucre. Remoure bé i tirar el vi. Tapar la paella fins que la ceba  quedi daurada al nostre gust.
Un cop feta la ceba, en una font pel forn, posarem la ceba de base, a continuació el salmó amb  una mica de sal i pebre al nostre gust. Finalment només caldrà espolsar el formatge per sobre i posar amb el  forn calent durant uns 8-10 minuts.                                                                        
                                        
                                      DECOREU EL PLAT I BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada