Sabíeu que el conill és una de les carns més magres i baixes en colesterol?
Forma part de la Dieta Mediterrània, ens aporta proteïnes d'alt valor biològic. La seva carn és baixa en greixos saturats i en àcid úric, es tracta d'una carn blanca, especialment recomanada en dietes hipocalòriques, també en hipertensos i diabètics.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG_8LiLbb4CnYFGYtdqRVGp5mxsFRnPK_cB0QAoSfQeWmcfBGU5u7faEwvvSCVkUPvd2HQgmZ8DmiRxHCEmyFKaeuNzWnQf_zQ3qYkGxaxFVGrH6AoXRfdBR1M7jE5zPRKEeoA-EwNBR0/s400/1375350877581.jpg)
Es pot cuinar de múltiples formes
Jo us proposo que proveu aquesta
senzilla recepta.
INGREDIENTS 2 PERSONES
.- 1/2 conill trossejat
.- 4-5 tomàquets madurs
.- 5-6 alls
.- 2 cullerades d'oli d'oliva
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBCF31XIM-BQBvfKXFn_9m8Vnr5pvK4s9OPp4XOwwZlIOf2kXGcU4Y2DHIYFfuAQu5uCAi10aAAaQgHaocnFXxHWGcBba-AlpK8QVRCVvM_UHLaYvAbMsRu2Iqv1IhPQ0RL59hBpaxr1E/s1600/1375344886534.jpg)
ELABORACIÓ
Posarem les 2 cullerades
d'oli a la cassola, després el
conill i el daurarem una mica.
A continuació afegirem els
alls pelats i tallats.
Pelarem els tomàquets
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQqJexFVMwwF5-YnPUFohsSXDEly8G4vyuu4DuC55US_8xnji1VJ46Z0BsuOL0rPLoK7LXPMpEKpLt79j1t8PZM0hhNS3mHyC9zU8-D3PxcM-NUMYVzphHt8yD9ZXLAD72PrF-DQzbvx8/s1600/1375345332495.jpg)
Finalment els afegim també
a la cassola juntament amb la culleradeta d'orenga; posar una tapadora
i abaixar el foc.
Deixar-lo fer xup , xup uns
30-40 minuts fins que quedi cuit
i melós.
Després només caldrà servir-lo
i apa a dinar!. Bon profit!
uuummm con lo k me gusta el conejo
ResponElimina,,,,