dissabte, 5 d’octubre del 2013

Espàrrecs gratinats amb gavardina d'ibèric i formatge

Avui no sabia què preparar per dinar, tenia una manat d'espàrrecs a la nevera  i se m'ha acudit fer aquesta recepta, a veure que us sembla. Estaven molt bons! 
 
Sabíeu que els espàrrecs tenen nombroses qualitats, són ideals per les persones obeses, especialment si tenen retenció de líquids, ja que són  diürètics, aquesta propietat també ajuda al control de la hipertensió arterial.  Cal destacar que contenen àcid fòlic, i com a curiositat sembla que menjats en cru, ajuden a combatre la caiguda del cabell.
 


INGREDIENTS PER 2 PERSONES
 
.- un manat d'espàrrecs
.- 4 llonzes de pernil ibèric
.- 4 llonzes de formatge de cabra
.- una mica d'oli d'oliva
.- un polsim de sal
.- 2 tomatets xerri per decorar
 

ELABORACIÓ
 
Amb un pelador netejarem les parts dures dels espàrrecs, els farem a la planxa amb una mica de sal i oli. Després farem uns manats, embolicant-los amb una llonza de pernil ibèric i una llonza de formatge, podeu posar el que més us agradi, jo tinc debilitat pel de cabra. Per decorar, posarem una mica d'orenga i mig tomatet xerri. Després només us cal gratinar una mica, no el poseu massa temps per que el formatge s'enganxa i a l'hora d'emplatar tindreu dificultats.  Espero que us agradi, bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada